You are hereLessen

Lessen


We zijn ervaren leraren, zowel in percussie als dans. Lessen zijn altijd afgestemt op het niveau van de individuele cursist. Tijdens de lessen leer je bovendien over onze cultuur.

Djembé

Tijdens deze lessen leer je meerdere traditionele ritmes, de bijbehorende begeleidingspartijen en solo's, aangevuld met de partijen op de bastrommels (doundoun). Afhankelijk van je niveau en voortgang krijg je extra uitdagingen. Belangrijk bij de djembeles is dat ieder plezier heeft in het samen muziek maken.

Djembé les Djembé les

Lessen Cheikh Diop: Zwolle, Hattem, Emmen
 

Afrikaanse dans

De dansles begint met een warming-up, gevolgd door een traditionele choreografie en wordt afgesloten met een cooling-down. Bij elke les is live-percussie aanwezig zodat je de interactie tussen muzikanten en dansers optimaal kunt ervaren.

Dans les Afrikaanse dans Dans les Afrikaanse dans

Danslessen Cheikh Diop: Zwolle, Hattem
 

Eindfeest

Je ouders, familie, vrienden en bekenden zijn welkom op de presentatie van de lesgroepen. Je laat dan horen en zien wat je in het seizoen hebt geleerd. Na de presentatie kunnen de mensen die je hebt meegenomen ook eens proberen hoe samen spelen is.

Het tweede deel is een optreden van de groep Diop Percu Mama Fatou, waarin de docenten met de andere artiesten laten zien hoe er in Senegal samen muziek gemaakt en gedanst wordt.

Slotfeest Slotfeest dioppercu_slotfeest02.jpg Slotfeest Slotfeest Slotfeest Slotfeest Slotfeest Slotfeest

Diop Percu

QR code

Diop Percu op je mobiel. Websitelink voor je mobiele telefoon.

Toegang via mobiele telefoon

Twitter

Wordt fan

YouTube