You are hereVideo

Video


De video's hieronder zijn een goede manier om de energie van de familie Diop in al zijn aspecten te ervaren.

De videos spelen vanuit een lijst. Als je op "play" klikt speelt de hele lijst. Je kunt elke individuele video afspelen door de speellijst te openen via klikken op het << symbool.

 

Uitleg bij de video's:

Concert Dakar 2008 Als afsluiting van de stageweken 2008 in Dakar, Senegal, organiseerde de familie een traditioneel feest met veel muziek, dans en plezier. Let vooral op de interactie tussen publiek, muziek en dans. De gasten reageerden na afloop met: "fenomenaal wat een energie en wat een sfeer". Een stukje daarvan zie je hier, al moet je er natuurlijk bij geweest zijn om het gevoel te beleven.
   
 Workshop Dance Dakar 2008 De workshops afrikaanse dans in Dakar tijdens de stageweken 2008 werden gegeven op het dak van een huis aan het strand. Heerlijk koel aan het eind van de dag en een prachtig uitzicht.
   
 Dance Zwolle, Netherlands 2007 Diop Percu heeft verschillende docenten voor dansles Afrikaanse dans. In 2007 gaf Absa Seck les. Zang en choreografie en veel energie en plezier. Ook hier, zoals het in Senegal gaat, live percussie.

 

Diop Percu

QR code

Diop Percu op je mobiel. Websitelink voor je mobiele telefoon.

Toegang via mobiele telefoon

Twitter

Wordt fan

YouTube